Σύσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βύρωνα στον Καρέα

Σύσκεψη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βύρωνα στον Καρέα

Μια ενδιαφέρουσα σύσκεψη με κατοίκους του Καρέα πραγματοποίησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βύρωνα. Ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γείτονας και έκαναν παρεμβάσεις οι υποψήφιοι δημοτικοί συμβούλοι Γιώργος Κραουνάκης και Μάνος Κυρικλάκης.

Στη συζήτηση με τους κατοίκους του Καρέα αναδείχτηκαν αρκετά από τα προβλήματα της περιοχής όπως οι ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα αλλά και η αγωνία των κατοίκων για την προστασία του Υμηττού.

Ο Βαγγέλης Γείτονας ανέδειξε τις ευθύνες τόσο των δημοτικών αρχών που δίνουν ψίχουλα για δασοπροστασία όσο και των κυβερνήσεων που τα δίνουν όλα για το κεφάλαιο και έχουν αφήσει τα δάση έρμαιο στις ορέξεις καταπατητών και μεγαλοεργολάβων.

Τόνισε πως αυτά τα έργα κατά βάση δεν θεωρούνται επιλέξιμα γιατί δεν είναι ανταποδοτικά. Από τη στιγμή που οι υποδομές του δήμου μπαίνουν στη λογική της κερδοφορίας πάει περίπατο η προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού.

Ενώ αναφέρθηκε στο πως έχουν σταθεί με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής οι κομμουνιστές δήμαρχοι.

Κάλεσε τους κατοίκους να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού, να σταθούν απέναντι στα κόμματα που στήνουν ψευτοκαυγάδες για να κρύψουν τη βαθιά συμφωνία τους στα μεγάλα και σοβαρά θέματα.

Κοινοποήστε: