Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα στην περιοχή της Φρυγίας και της Ζωοδόχου Πηγής

Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα στην περιοχή της Φρυγίας και της Ζωοδόχου Πηγής

Σε συγκεντρώσεις, σε γειτονιές του Βύρωνα,  το σαββατοκύριακο 20-21 Απρίλη μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γείτονας.

Στην περιοχή της Φρυγίας,  χαιρετισμούς έκαναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Αρώνης και Παναγιώτης Καρπουζλής, που κάλεσαν σε ενίσχυση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης ώστε την επόμενη μέρα να μπορούν από καλύτερη θέση να παλέψουν για τις πραγματικές τους ανάγκες. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στη κατάσταση των σχολικών υποδομών της περιοχής που με ευθύνη κυβέρνησης-περιφέρειας και δήμου έχουν απαξιωθεί πλήρως.

Από την περιοχή της Φρυγίας

Στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, χαιρέτησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Καλύβας και Δανάη Τσουρδαλάκη. Στις παρεμβάσεις τους τόνισαν την ανάγκη να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου η στάση όλων των δυνάμεων στα μεγάλα θέματα όπως αυτό των ναρκωτικών, των δομών προσχολικής αγωγής, των ελεύθερων χώρων κ.α.

Από την περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γείτονας, επισήμανε πως έχουμε εμπειρία από πολλούς «καλοθελητές» του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, που δοκιμάστηκαν στο τιμόνι δήμων και περιφερειών και απέδειξαν ότι βρίσκονται απέναντι από τα λαϊκά συμφέροντα.  Υπερασπίστηκαν την πολιτική που θέλει τους δήμους να αρπάζουν τα ψίχουλα που αφήνει στην τσέπη η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης μέσω της ανταποδοτικότητας και της φοροληστείας.

Τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να τσιμπήσει στις προεκλογικές υποσχέσεις των παρατάξεων της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ γιατί τις περισσότερες φορές που τους χρειάστηκε η διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί, από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία στα βασικά.

Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να σκεφτούν καλά το πραγματικό δίλλημα των εκλογών που είναι αν θα συνεχιστεί ο αντιλαϊκός κατήφορος ή αν με ισχυρό ΚΚΕ παντού θα εμποδίσουμε μέτρα που έχουν ψηφίσει, θα διεκδικήσουμε ανάσες ανακούφισης και θα οργανώσουμε τη δική μας αντεπίθεση.

Κοινοποήστε: