Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε εργαζόμενους του δήμου Βύρωνα

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε εργαζόμενους του δήμου Βύρωνα

Αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βύρωνα, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βαγγέλη Γείτονα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Μαραβέλια και Ελευθερία Καραπάνου, επισκέφτηκε την Τετάρτη τους εργαζόμενους στο χώρο κατασκευής μνημείων της δημοτικής επιχείρησης του δήμου.

Ο Β. Γείτονας κάλεσε τους εργαζόμενους να έχουν ως κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εκλογές τη στάση των δυνάμεων στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Στάθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο «συνέδριο» της ΓΣΕΕ και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να κρίνουν ποιες δυνάμεις με συνέπεια και σταθερότητα αγωνίζονται στο πλευρό τους. Ποιοι ήταν αυτοί που πάλευαν και παλεύουν στο πλευρό ιδιαίτερα των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Ποιοι ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στους αγώνες για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Ανέδειξε ότι το ΚΚΕ όχι μόνο με λόγια αλλά και πράξεις και μέσα στη Βουλή, πρότεινε κατά τη συνταγματική αναθεώρηση ενιαία σχέση εργασίας στο Δημόσιο που είναι Δημοσίου Δικαίου (άρθρο 103 Σ) και κατάργηση της συνταγματικής απαγόρευσης για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων (άρθρο 103 παρ. 3 και 8 Σ), αλλά και έξω από τη Βουλή με καθημερινούς αγώνες στα σωματεία των εργαζομένων των ΟΤΑ να έχει στο επίκεντρο της προσοχής του το δικαίωμα όλων των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα.

Κοινοποήστε: