Περιοδεία σε εργαζόμενους του δήμου Βύρωνα πραγματοποίησε ο Γ. Πρωτούλης

Περιοδεία σε εργαζόμενους του δήμου Βύρωνα πραγματοποίησε ο Γ. Πρωτούλης

Στο Δημαρχείο Βύρωνα περιόδευσε ο Γιάννης Πρωτουλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” μαζί με τον Βαγγέλη Γείτονα, υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μαζί με τους υποψήφιους ήταν και ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός που μένει στην περιοχή. Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα τους ξεχωρίζοντας αυτό των ευέλικτων εργασιακών σχέσεων που είναι γενικευμένες στην Τοπική Διοίκηση.

Ανέδειξαν ότι αυτή η κατάργηση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, οι χιλιάδες εργαζόμενοι με ημερομηνία λήξης είναι πολιτική επιλογή όλων των κυβερνήσεων,  της ΕΕ και των δημοτικών/περιφερειακών αρχών που τις υπηρετούν. Σημείωσαν ότι αυτή η κατάσταση αποτελεί και την αιτία για τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα που συμβαίνουν στους ΟΤΑ πολλά από αυτά θανατηφόρα.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν και τη ψήφο τους για να δώσουν πλήγματα σε αυτή την πολιτική. Να στηρίξουν παντού το ΚΚΕ ώστε με ενισχυμένο το Κόμμα, ο λαός να κάνει την πραγματική διαφορά.

Κοινοποιήστε: