Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα για τις ευρωεκλογές

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα για τις ευρωεκλογές

Εκδήλωση παρουσίασης του καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές και των υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματος, διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «Novotel».

Στην εκδήλωση μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παρεμβάσεις υποψηφίων ευρωβουλευτών. Συγκεκριμένα, χαιρετισμό απηύθυναν οι: Γιάννης Αγγέλου,  Γκεόργκι ΠομάσκιΣεμίνα ΔιγενήΓιάννης ΒάγκοςΤίνα ΚουζιάκηΔημήτρης ΣταθόπουλοςΔημήτρης ΒιτάληςΜιχάλης Σοφικίτης και Μουσταφά Άχμετ.    

Σημαντικές παρουσίες, έκφραση της πλατιάς συμπόρευσης με το ΚΚΕ

Για άλλη μια φορά, σε μια ακόμα μεγάλη εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ, φάνηκε η ανάγκη για πλατιά συμπόρευση με το Κόμμα, κάτι που αποτυπώθηκε και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου από τους χώρους του Πολιτισμού, των Επιστημών, του Αθλητισμού, των Ενόπλων Δυνάμεων κ.λπ.

Το «παρών» στην εκδήλωση στο «Novotel» έδωσαν οι κομμουνιστές δήμαρχοι και εκ νέου υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστας Πελετίδης στην Πάτρα, Ηλίας Σταμέλος στην Καισαριανή, Μιχάλης Σελέκος στο Χαϊδάρι και Βαγγέλης Σίμος στην Πετρούπολη.

Παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων:

Οι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος, Αγγελος Αντωνόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Μαίρη Ραζή, Τιτίκα Σαριγκούλη, Νικολέττα Βλαβιανού, που είναι και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως επίσης και ο Δημήτρης Τζουμάκης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, οι τραγουδιστές Γιώργος Σαρρής και Δημήτρης Κανέλλος, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η λογοτέχνης Ιωάννα Καρατζαφέρη, από τον χώρο των εικαστικών οι Τάκης Βαρελάς, Αγγελος Βλάσσης, Μάρθα Κορίτσογλου, Αντώνης Μυρωδιάς και Μπάμπης Δαραδήμος, από τον χώρο των πανεπιστημιακών οι Βαγγέλης Χριστοφόρου, Πασχάλης Μολυβδάς, Ευαγγελία Ξυρουχάκη, Γιάννης Ράμπιας κ.ά.

Από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ο Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ενωσης Απόστρατων των ΕΔ, ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Γιάννης Σαΐτης, ταξίαρχος ε.α., και ο Φώτης Λιάχας, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.

Από το χώρο του Αθλητισμού ο Χρήστος Παπαχρήστος, παλιός πρωταθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής στίβου, ο Σταύρος Μακρυνικόλας, παλιός πρωταθλητής μήκους, και ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, παλιός πρωταθλητής στίβου και ομοσπονδιακός προπονητής.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γιώργος Λαμπράκης, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, οι αθλητικογράφοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Πειραιά και Παιανία αντίστοιχα, Μιχάλης Λεάνης και Γιάννης Καραλής, ο Γιάννης Νιτερόπουλος, συνταξιούχος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Βίβιαν Σαμούρη, δημοτική σύμβουλος Πάτρας με την παράταξη «Ολοι μαζί για την Πάτρα» και τώρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ηρα Κουρή, πρόεδρος του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατραίων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Αναστασία Τογιοπούλου, νυν περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πάτρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Γιάννης Μηλιός, η Αριάδνη Αλαβάνου, ο Χάρης Παπαμάργαρης κ.ά.

Αναλυτικά η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, στο video που ακολουθεί:

Κοινοποιήστε: