Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα χαιρετίζει τους χιλιάδες Βυρωνιώτες  και Βυρωνιώτισσες που, μέσα σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης και κυριαρχίας κάλπικων διλημμάτων, ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιό της στο δήμο και την Περιφέρεια, δίνοντας δύναμη στη δύναμή τους, εμπιστευόμενοι αγωνιστές που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όχι σωτήρες κάθε είδους, που τους θυμούνται κάθε 4 χρόνια προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο τους. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες εργαζόμενους, μαθητές και μαθήτριες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα κόκκινα ψηφοδέλτια. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα αξιοποιήσει τους εκλεγμένους αγωνιστές στο δήμο και την Περιφέρεια για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, για να αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζόμενων, για ενδυνάμωση του εργατικού-λαϊκού κινήματος στην αντεπίθεσή του, απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβερνητική και ευρωενωσιακή πολιτική.

Μια πολιτική που θα εφαρμοστεί ανεξάρτητα από το ποιος υποψήφιος δήμαρχος ή Περιφερειάρχης εκλεγεί στο δεύτερο γύρο. Με αυτήν τη λογική ξεκαθαρίζουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν από τους δύο εκπροσώπους της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως δεν το κάνει σε κανέναν από τους δήμους που το ψηφοδέλτιό της δε συμμετέχει στο δεύτερο γύρο. Δεν μπήκε ποτέ, ούτε πρόκειται να μπει σε παζάρια και πλειστηριασμούς όπως ήδη κάνουν κάνουν άλλες πολιτικές δυνάμεις και παρατάξεις. Καλούμε λοιπόν τους ψηφοφόρους μας, αλλά και όλο το λαό του Βύρωνα να ρίξουν σε δήμο και Περιφέρεια λευκό ή άκυρο. Να απαντήσουν τίμια και καθαρά απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα που τους βάζει το σύστημα σε κάθε πτυχή της ζωής τους, να σταθούν στο πλευρό μας στη γραμμή του αγώνα, ισχυροποιώντας την πραγματική Λαϊκή Αντιπολίτευση, διεκδικώντας τη ζωή που τους αξίζει.

Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα

30/5/2019

Κοινοποιήστε: