Ανακοίνωση για τις υποψηφιότητες στον δήμο και την περιφέρεια – Διακήρυξη

Ανακοίνωση για τις υποψηφιότητες στον δήμο και την περιφέρεια – Διακήρυξη

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ


Οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζουμε.

Vaggelis Geitonas

Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα: Βαγγέλης Γείτονας

32 ετών, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Μέλος του ΤΓ της Τ.Ο Ανατολικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, μέλος του Τμήματος Φ.Α και Αθλητισμού της ΚΕ. Δημο- τικός Σύμβουλος Βύρωνα απο το 2016. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Γυμναστών Προπονητών Αττικής απο το 2014 έως το 2018.


Giannis Protoulis

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής: Γιάννης Πρωτούλης

41 ετών. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007 – 2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007 – 2012). Σήμερα είναι υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ, από το 2015. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001 – 2006).


Στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, που συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, ενίσχυσε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Για να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου. Για να μπουν μεγαλύτερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Γιατί δυνατό ΚΚΕ είναι όρος και προϋπόθεση για τη λαϊκή αντεπίθεση, για να πάρει πραγματικές ανάσες ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές προς όφελός του.

Σήμερα έχεις εμπειρία από κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές διαχρονικά.

Στάσου απέναντι στη μοιρολατρία και τις αυταπάτες. Στην κάλπικη αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, των εκπροσώπων τους σε Δήμους και Περιφέρεια, για το ποιος θα είναι οδηγός και ποιος συνοδηγός στην διαχείριση των συμφερόντων του κεφαλαίου, της αντιλαϊκής πολιτικής και της φτώχειας που δημιουργεί.

Στο δήμο μας ιδιαίτερα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, και η διοίκηση Κατωπόδη, υπερασπίστηκαν την κυβέρνηση και την πολιτική τη ς με νύχια και με δόντια. Βρέθηκαν σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, απέναντι από τα λαϊκά συμφέροντα.

 • Στήριξαν τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου στην ΤτΕ για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών.
 • Αντιτάχθηκαν στη μείωση των Δημοτικών φόρων και των τελών, και απέρριψαν επανειλημμένως τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης.
 • Στήριξαν την παραχώρηση δημόσιας και δημοτικής περιουσίας με 40 ακίνητα να βρίσκονται στην λίστα του υπερταμείου.
 • Προχώρησαν σε μπαράζ κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών το Δεκέμβρη του 2017 σε πάνω από 3800 άτομα, στην πλειοψηφία τους μικροοφειλέτες.
 • Αντιτάχθηκαν στη μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζόμενων, στηρίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης για ελαστικές σχέσεις εργασίας στους ΟΤΑ.
 • Υποστηρίζουν σθεναρά τη λογική της ανταποδοτικότητας, την άποψη οτι «το τσάμπα πέθανε» σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού.
 • Δεν έκαναν καμία προσπάθεια για εξασφάλιση της καθολικής πρόσβασης στην Προσχολική Αγωγή.

Μην πέσεις στην παγίδα που στήνεται από τα πολλά πρόσωπα με τα οποία εμφανίζονται οι υποστηρικτές της ίδιας πολιτικής.

Τα «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια που μέχρι χθες είχαν θέσεις ευθύνης και την επόμενη μέρα των εκλογών με τη ψήφο τους θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και πολιτικές, της ΕΕ και των κυβερνήσεων, την τοπική φορολογία, την ανταποδοτικότητα, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την παραχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα, σε βάρος των λαϊκών αναγκών. Στο Βύρωνα, υπάρχει η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων με τους δήθεν «ανεξάρτητους» υποψήφιους, που τελικά αποδείχτηκαν πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τις θέσεις των ΝΔ- ΠΑΣΟΚ κ.α

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

Δώσε δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση, σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων.

 • Για να δυναμώσει η καθημερινή λαϊκή αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία.
 • Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά αντιλαϊκά μέτρα.
 • Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων.
 • Γιατί κι εκεί που οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι μαζί μας, έχουν την ευθύνη της διοίκησης και εκεί που είναι μειοψηφία, στηρίζουν – συμβάλουν – οργανώνουν την λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση. Περισσότεροι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι στήριγμα και δύναμη για το εργατικά – λαϊκά συμφέροντα.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, θα κάνει την πραγματική διαφορά υπέρ του λαού!

Για να δυναμώσει η γνήσια πάλη για απαλλαγή από τα δεσμά της ΕΕ και του σάπιου συστήματος, τις μνημονιακές πολιτικές διαρκείας. Για να δυναμώσει ο συνεχής αγώνας για μια νέα κοινωνική οργάνωση της οικονομίας, της παραγωγής, των υπηρεσιών, με το λαό να κάνει κουμάντο στο τόπο του.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Κοινοποήστε: